Kilencedik alkalommal futhatunk a rákgyógyításért - szeptember 9.

2017. szeptember 5.

A Dunántúli Postás Sportegyesület szeptember 9-én, szombaton, 9. alkalommal rendezi meg Pécsett a Fuss a Rákgyógyításért karitatív futónapot.

A korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is a Széchenyi térről rajtol majd a jótékonysági futóverseny, a 3 kilométeres útvonal végén pedig ide is érkezik vissza a mezőny. A szervezők reményei szerint idén is megtelik a város főtere a segítő szándékú futókkal, akik a történelmi belvárosban akár futva, kocogva vagy sétálva is teljesíthetik a távot, hiszen nem az eredmény, hanem a részvétel a fontos.

Szombaton délelőtt 9 órától lehet regisztrálni a futásra, a nevezési díj egységesen ezer forint, a befolyt összeget a pécsi székhelyű Nőgyógyászati Daganatos Betegekért Alapítvány számára utalják majd át a rendezők. A tekintélyes múltra visszatekintő karitatív rendezvénysorozat eddigi nyolc alkalma során összesen több mint 15 ezer résztvevőt regisztráltak, a nevezési díjakból közel 17 millió forint támogatás gyűlt össze.

A résztvevők az alkalomra készülő ajándékpólót kapnak, amelyet viselve a program napján kedvezményesen megtekinthetik a Pécsi Állatkertet és a Csontváry Múzeum kiállításait.

A rendezvényen zenél a RocktoRock együttes, fellép Beck Zoli és Zaza, valamint a PTE Táncegyüttes.

A futás 11.15-kor indul, amit sikeres baranyai sportolók által vezetett közös zenés bemelegítés előz meg.

A rendezvény részletes programja, illetve a nevezéssel kapcsolatos további információk az egyesület honlapján www.dpse.hu találhatók.

Útvonal: Széchenyi tér - Irgalmasok u. - Citrom u. - Jókai u. - Jókai tér -Ferencesek u. - Szent I. tér - Janus P. u. - Mária u. - Flórián tér - Nagy Flórián u. - Király u. - Széchenyi tér

Program

09.00 Regisztráció kezdete

10.30 Ünnepélyes megnyitó

  • Beck Zoli és Zaza
  • PTE Táncegyüttes
  • Közös bemelegítés sikeres baranyai sportolók vezetésével

11.15 Rajt

12.15 Tombolasorsolás értékes nyereményekkel

 

A megnyitó előtt és a futás után a RockToRock együttes játszik.

Forrás

bama.hu

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!