Workshop a tanítási metodológia fejlesztése témakörében, a társadalmi integrációra és az állampolgársági készségekre fókuszálva

2017. július 24.

Az EFFECT projekt a ,,Teaching enhancement workshop on inclusion and citizenship skills" (Workshop a tanítási metodológia fejlesztése témakörében, a társadalmi integrációra és az állampolgársági készségekre fókuszálva) címmel pályázatot hírdet, mely az alábbi linken érhető el:

http://www.eua.be/activities-services/news/newsitem/2017/06/29/call-for-participation-teaching-enhancement-workshop-on-inclusion-and-citizenship-skills

Az EFFECT projekt egyik célja a felsőoktatásban oktató tanárok fejlesztésére irányuló modell kidolgozása. Ennek érdekében a felsőoktatásban használt innovatív oktatási metodológiák gyűjtése, valamint annak elemzése folyik a projekt keretében, hogy ezen metodológiák hogyan segíthetik a társadalmi integráció megvalósítását és az állampolgársági készségek fejlesztését. A gyűjtés/elemzés több workshop során történik, melyből a párizsi workshop-ig már három alkalom kerül megrendezésre.

Jelen pályázat keretében a 2017. szeptember 27-én, a párizsi University Pierre and Marie Curie (UPMC) -n megrendezésre kerülő workshop-on történő részvételre lehet pályázni.

A pályázat határideje: 2017 július 31.

A pályázatot közvetlenül a projekt koordinátor EUA részére kell megküldeni (luisa.bunescu@eua.be ), de kérjük, hogy azt másolatban az mrk@mrk.hu e-mail címre is juttassák el.

A workshop tematikája a 2017. szeptember 28-29-i ,,1st European Learning & Teaching Forum"-hoz kapcsolódik, mely szintén Párizsban kerül megrendezésre:

http://www.eua.be/activities-services/events/event/2017/09/28/default-calendar/european-learning-teaching-forum

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!