Nagysikerű Tavaszi koncert és eredményes fotópályázat

2017. április 18.

Az oktatók és a hallgatók idén már hetedszerre adtak tavaszi hangversenyt a Dr. Romhányi György aulában. 2011-ben volt az első koncertjük, az adventihez hasonlóan már ez is hagyománynak számít.

A fellépők Döme András, Lucas Lili, Atoosa Aboonabi, Kuszik Melitta, Kövér Anna, Kardos Dániel, Amirhossein Lelahian, Nikan Shirani, Papp Kata, Kiss Virág, Hanna Dániel, Uzsaly János, Salar Shanehchian, dr. Fülöp Balázs Dániel és Milad Hasseinzadeh voltak, akik zenés produkcióikkal ismét sokaknak szereztek örömet.

A Tavaszi koncert alkalmat adott arra is, hogy kihirdessék az V. Egészségügyi Fotópályázat eredményeit, egyben megnyissák a POTE Fotóklub saját tárlatát.

A POTE Fotó és Vizuális Klubot karunk oktatói, hallgatói, valamint a Klinikai Központban dolgozó orvosok, ápolók és egészségügyi szakszemélyzet számára hozták létre. Minden évben színvonalas kiállítást rendeznek azért, hogy bemutassák alkotásaikat, egyben bővítsék tagságukat. Utóbbi érdekében Egészségügyi fotópályázatot is hirdettek, három kategóriában.

A zsűri tagjai Bélaffy László fotográfus, Szabó Klarissza Médea képzőművész, és Görözdi Lilla festőművész voltak, a díjakat Komjáthy Máté fotográfus, a POTE Fotóklub és Vizuális Műhely tagja adta át.

A díjazottak

I.Művészet az egészségügyben kategóriában:

1.Jason Sparks: Könyvtárazás

2.Rodler Miklós: Dél-koreai táncosok

3.Ács Bálint: Cím nélkül

II.Kórházi és orvoskari életképek kategóriában:

1.Rodler Miklós: Katasztrófa-sorozat

2.Dr. Szántó Viktória: Találkozás

3.Kormos Edina: Macska az ajtóban

III.Kötetlen kategóriában:

1.Ónodi Miklós: Retyezát vihar után

2.Kerekes Julianna: Gumicsizmák

3.Rodler Miklós: Kristályok-sorozat

 

A díjazottaknak szeretettel gratulálunk!

A tárlatot három héten át tekinthetik meg az érdeklődők.

 

Kapcsolódó esemény

Kapcsolódó galéria

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!