Megalakult a Diáklabor Szövetség

2017. március 9.

Március 7-én a kispesti Deák Ferenc Gimnáziumban megalakult a Diáklabor Szövetség - Magyarországi Diáklaborok Egyesülete. A szövetséghez 28 diáklabor jelezte csatlakozási szándékát, az egyesület alelnöke Táncsics labor vezetője, Vámosi László lett.

Beszélt az együttműködésről Vinczek György, Kispest alpolgármestere, Bak Ferenc, a Külső-Pesti Tankerület vezetője, Bihari Péter, a Puskás Ferenc Általános Iskola igazgatója, ők elsősorban a laborok közvetlen használói és fenntartói szempontjairól beszéltek. Bodó Jánosné, a Pécsi Egyetem laborjának képviselője a felsőoktatással való szorosabb kapcsolat lehetőségeiről beszélt.

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara képviselője, Bársony István a pályaorientáció területén való közös munka lehetőségeiről, Szunyogh Gábor, a Wessling Kft. marketingvezetője az iparral való kapcsolat kihasználásáról és a Laborkaland nevű programjukról beszélt. A program végén a megalakult Diáklabor Szövetség céljainak ismertetése és a legfontosabb teendők hangzottak el.

További részletek

kaposvarmost.hu

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!