Adományátadás a Gyermekklinika Alapítványai részére – Jótékonysági Vízilabda Gála & aukció

2016. november 30.

 

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara, a Medikus Sportegyesület, a PVSK-Mecsek Füszért OB. I. vízilabda csapata Dr. Miseta Attila és Dr. Kemény Dénes fővédnökségével a pécsi Hullámfürdőben Jótékonysági Vízilabda Gálát szervezett 2016. október 26-án.

Az eseményen a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi és Gyógyszerésztudományi Karának hallgatóiból álló vízilabda csapat mérkőzött meg a PVSK-Mecsek Füszért OB. I. vízilabda csapatával, kiegészülve a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar oktatóival és olimpiai bajnok vízilabdázókkal (Kósz Zoltán, Vári Attila).

A játékvezetést a háromszoros Olimpiai Bajnok Dr. Molnár Tamást (aki egyben a Játékvezetői Bizottság elnöke is), illetve az idei olimpiai döntő egyik játékvezetője Molnár Péter vállalta.

A vízilabda gála kiegészítéseként a szervezők nyilvános jótékonysági aukcióra bocsátották Dr. Kemény Dénes és a 2016. évi nyári olimpiai játékokon részt vett magyar férfi vízilabda - válogatott tagjai által felajánlott, a válogatott tagjai által dedikált vízilabdát.

A Vízilabda Gála  és az aukció teljes bevételével a szervezők a Pécsi Tudományegyetem Gyermekgyógyászati Klinikájának két alapítványát (Életmentő Gyermek - Intenzív Alapítvány, Visszatérés Alapítvány) támogatják.

A támogatás átadására ünnepélyes keretek között 2016. december 8-án, 11:00 órakor kerül sor a Pécsi Tudományegyetem Gyermekgyógyászati Klinika könyvtárában.

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!