V. Interdiszciplináris Doktorandusz Konferencia

2016. január 26.

Tisztelt Érdeklődők!

A Pécsi Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzata 2016. május 27-29. között rendezi meg ismét, nemzetközi, több tudományterületet is összefogó hagyományos szakmai rendezvényét, az Interdiszciplináris Doktorandusz Konferenciát. Az immár ötödik alkalommal megrendezésre kerülő konferenciának az elmúlt évhez hasonlóan a Pécsi Tudományegyetem Állami- és Jogtudományi Kara ad otthont.

A Pécsi Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzata az egyetemi vezetéssel egyetértésben mindig szem előtt tartotta és feladatának tekintette a tudományos utánpótlásnevelést, az eredményorientált innovatív kutatómunkát, aminek következtében példaértékűvé vált a felsőoktatási és tudományos körökben. Ez alapján az IDK2016 alapvető célja, hogy lehetőséget és fórumot teremtsen hazai és külföldi doktoranduszok számára a szakmai eszmecserék, rangos tudományos előadások megtartására, valamint személyes és szakmai kapcsolatok, együttműködések kiépítésére.

A programban, ahogy a korábbi években is, a klasszikus tudományos szekciók mellett helyet kapnak, olyan viták, kerekasztal-beszélgetések, amelyek aktuális, több tudományterületet is érintő központi témát tárgyalnak. Az interdiszciplináris szekciók célja, hogy olyan diskurzus, illetve vita alakuljon ki a prezentációt követően, amelynek során a különböző diszciplínák képviselői új nézőponttal gazdagodhatnak az adott témában. Rendezvényünkre valamennyi tudományterületről várjuk doktori képzésben részt vevő hallgatók jelentkezését, hazánkból és külföldről egyaránt, amelyen előadás vagy hagyományos poszter formájában mutathatják be kutatási eredményeiket. A korábbi évekhez hasonlóan idén is lehetőséget biztosítunk kimagasló tudományos eredményeket felmutató, graduális képzésben résztvevő hallgatóknak szakmai előadások megtartására.

További információkért figyelje az konferencia hamarosan elérhető Facebook oldalát, illetve az idkpecs.phdpecs.hu weboldalt!

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel rendezvényünkkel kapcsolatban, kérjük, forduljon bizalommal a szervezőbizottság tagjaihoz az info@phdpecs.hu e-mail címen! 

A mielőbbi találkozás reményében, üdvözlettel,

Dr. Cseporán Zsolt s.k.
elnök
Pécsi Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzat

Dokumentum(ok)

Bejelentkezés után látható

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!