Richter-PTE IV. Tudományos Nap-témajavaslatok bekérése

2014. október 13.

Kedves Vezetők / Kutatók!

A Richter Gedeon gyógyszeripari cég és a Pécsi Tudományegyetem között  évek óta aktív az együttműködés. A 2010-ben aláírt együttműködési keretszerződés értelmében évente megrendezésre kerülő tudományos nap keretében mutatjuk be a cég kutatási vezetőinek témáinkat, melyek közül ők kiválasztják a számukra aktuálisan legérdekesebbeket, majd külön kutatási szerződések alapján közös projektek valósulhatnak meg.

A cég széles spektrumban érdeklődik minden olyan projektjavaslat iránt, amely kapcsolható a gyógyszerkutatáshoz.

A Richter IV. Tudományos Nap kapcsán a kutatási projektjavaslatokat 2013. október 29-ig várjuk a mellékelt adatlapon elektronikusan a dobay.kata@pte.hu  e-mail címre, maximum két A4-es oldal terjedelemben. A projektjavaslat beérkezéséről két napon belül e-mailt küldünk. A projektjavaslat elkészítésével kapcsolatos kérdéseikkel Dobay Katát, a PTE Kutatáshasznosítási és  Technológia-transzfer Központ vezetőjét kereshetik a 30/2886987 számon, vagy 12032 egyetemi melléken.

A kutatási projektjavaslatok közül a Richter kutatási vezetői választják ki azokat, amelyeket a IV. Tudományos nap keretében, prezentáció formájában szeretnének megismerni. Az előválogatás eredményéről a PTE KTTK november elején tájékoztatja a javaslatok benyújtóit. A IV. Tudományos nap tervezett időpontja 2014. november második fele.

Munkájukhoz sok sikert kívánunk.

 

Üdvözlettel:

Prof. Dr. Tóth Kálmán

tudományos és innovációs rektorhelyettes

 

 

 

Dokumentum(ok)

  • richter_projektjavaslat_minta_2014.docx

    .doc

    download
Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!