Megjelent az EGT finanszírozási mechanizmus 2009-2014 ösztöndíj programjának legújabb pályázati felhívása

2014. szeptember 30.

 

Elérhetővé vált az EGT Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Ösztöndíj programjának (HU08) legújabb pályázati felhívása az alábbi pályázati akcióban:

Felsőoktatási mobilitási pályázatok (pályázattípus keretösszege: 859 331 euró)

A támogatási összeg a donor országok (Norvégia, Izland, Liechtenstein) és a kedvezményezett országok közti hosszú távú nemzetközi együttműködések kialakításának elősegítésére fordíthatók.

Pályázatot kizárólag magyarországi székhellyel rendelkező felsőoktatási intézmények nyújthatnak be, egyéni jelentkezéseket a támogatást elnyert intézményekben lehet beadni.

A felhívásokat magyar és angol nyelven tesszük közzé a mellékletekkel együtt a www.tka.hu és www.norvegalap.hu oldalakon.

A pályázatokat – regisztrációt követően – és mellékleteit angol nyelven kell benyújtani a https://nora.norvegalap.hu/ oldalon az Aktuális pályázati kiírások menüponton belül a megfelelő felhívásra kattintva.

Az elektronikus adatlap beadási határideje és a nyomtatható nyilatkozat postai feladási határideje megegyezik. A pályázatok benyújtásának határideje 2014. október 30. 23:59.

További tájékoztatást az Ösztöndíj program pályázataival kapcsolatban az egtalaposztondij@tpf.hu e-mail címen nyújtunk.

http://www.norvegalap.hu/-/ismet-elerheto-a-felsooktatasi-mobilitasi-palyazati-felhivas?redirect=http%3A%2F%2Fwww.norvegalap.hu%2Fhirek%3Fp_p_id%3D101_INSTANCE_yrQNPOlvCu9H%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_col_id%3Dcolumn-2%26p_p_col_count%3D1

 

Üdvözlettel,

Dr. Szolcsányiné Dr. Kiefer Éva

Irodavezető

Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar

Pályázati és Innovációs Iroda

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!