Az ÁOK beiskolázási oldala lett az Év Honlapja

2013. december 5.

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar felvételizőknek szóló, októberben elkészült új honlapja elnyerte oktatás kategóriában AZ ÉV HONLAPJA 2013 megtisztelő címet.

2013-ban 5. alkalommal került sor az ÉV Honlapja díj kiosztására. Oktatás kategóriában az idei évben 14 honlap versengett a megtisztelő címért. A szakmai díjak mellett közönségdíjak kiosztására is sor került.

A szakmai díjak odaítéléséről egy 14 fős zsűriből álló - tagjait a hazai marketing és reklám szakmában dolgozó szakemberek alkotják - csapat döntött.  Az elbírálás szempontjai között kiemelt szerepet kapott: a mennyire felel meg a honlap vizuális megjelenése és tartalma a célközönség számára, milyen ezek összhangja, és a tartalom friss, aktuális –e.  Vizsgálták a honlap újszerűségét, az interaktivitást, és a reszponzivítást. Kari honlapunk értékelésénél kiemelésre került a folyamatos, friss tartalmi feltöltöttség és a fiatal célközönséget megragadó képi világ összhangban történő alkalmazása.

Külön büszkék vagyunk arra, hogy a honlap saját kari fejlesztés keretében valósult meg a Karon dolgozó marketing és informatikus szakemberek és az őket segítő diákok révén.

 

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!