Kétoldalú Tudományos és Technológiai (TéT) együttműködési pályázatok

2013. november 19.

Tisztelt Kutatók!

Kedves Kollégák!

 

Szeretném felhívni figyelmüket a Kétoldalú Tudományos és Technológiai (TéT) együttműködés keretein belül megvalósuló aktuális pályázati lehetőségekre:

 

Magyar-Japán Kétoldalú Tudományos és Technológiai (TéT) együttműködés tárgyú pályázat

Új pályázati felhívás kiegészítés jelent meg a Magyar - Japán TéT programban való magyar részvétel támogatására.

A Kétoldalú Tudományos és Technológiai (TéT) együttműködés tárgyú pályázathoz 2012. augusztus 10-én közzétett Pályázati Felhívás kiegészítéseként a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (továbbiakban: NFM) meghirdeti a Magyar Japán TéT (TÉT_12_JP) együttműködés keretein belül igényelhető támogatásra vonatkozó felhívást. Jelen felhívás kiegészítés csak a TÉT_12 Pályázati Felhívással együtt értelmezhető.

A pályázat célkitűzéseinek elérése érdekében a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap terhére az NFM a Magyar-Japán TéT együttműködési relációra 50 millió forint keretösszeget biztosít.

A pályázatok benyújtása 2013. december 16-tól 2014. január 20-ig lehetséges.

A pályaművek benyújtásához szükséges pályázati adatlap (kitöltő program) legkésőbb a benyújtási határidő kezdetére fog rendelkezésre állni a MAG Zrt. honlapján: http://magzrt.hu/felhivasok/hazai.

Az erdeti TéT és a magyar-japán kiegészítő pályázati felhívás, a pályázati útmutató, és az általános szerződési feltételekre vonatkozó információ elérhető a következő linken: http://magzrt.hu/hirek/magyar-japan-ketoldalu-tudomanyos-es-technologiai-tet-egyuttmukodes-targyu-palyazat

Magyar-Francia Kétoldalú Tudományos és Technológiai (TéT) együttműködés tárgyú pályázat

A nagy érdeklődésre való tekintettel és a pályázói igényeket szem előtt tartva a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (továbbiakban: NFM), ismételten lehetőséget nyújt a Magyar-Francia Kétoldalú TéT pályázatok benyújtására.

A Kétoldalú Tudományos és Technológiai (TéT) együttműködés tárgyú pályázathoz 2012. augusztus 10-én közzétett Pályázati Felhívás kiegészítéseként az NFM meghirdeti a Magyar-Francia TéT (TÉT_12_FR/2) együttműködés keretein belül igényelhető támogatásra vonatkozó felhívást. Jelen felhívás kiegészítés csak a Tét Pályázati Felhívással együtt értelmezhető.

A pályázat célkitűzéseinek elérése érdekében a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap terhére az NFM a Magyar-Francia TéT együttműködési relációra 35 millió forint keretösszeget biztosít.

A pályázatok benyújtása 2013. december 16-tól 2014. január 13-ig lehetséges.

A pályaművek benyújtásához szükséges pályázati adatlap (kitöltő program) legkésőbb a benyújtási határidő kezdetére fog rendelkezésre állni a MAG Zrt. honlapján: http://magzrt.hu/felhivasok/hazai.

Az erdeti TéT és a magyar-francia kiegészítő pályázati felhívás, a pályázati útmutató, és az általános szerződési feltételekre vonatkozó információ elérhető a következő linken: http://magzrt.hu/hirek/magyar-francia-ketoldalu-tudomanyos-es-technologiai-tet-egyuttmukodes-targyu-palyazat

Magyar-indiai (KTIA-DST) K+F+I együttműködési program tárgyú pályázati kiírás

A 2013. október 14-én Újdelhiben megtartott Magyar-Indiai TéT Vegyes Bizottság ülésén született megállapodás alapján, valamint a nagy érdeklődésre való tekintettel és a pályázói igényeket szem előtt tartva a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (továbbiakban: NFM) újra megnyitja a Magyar-indiai (KTIA-DST) K+F+I együttműködési program tárgyú pályázatot.

Jelen pályázat célja olyan indiai-magyar együttműködésben megvalósuló hasznosítás-orientált K+F+I projektek magyar részének támogatása, amelyek eredményeként rövid és középtávon gazdaságilag hasznosuló piacorientált termékek és szolgáltatások jönnek létre - az Új Széchenyi Tervben meghatározott célkitűzésekkel összhangban.

 

A pályázat célkitűzéseinek elérése érdekében a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap (továbbiakban: KTIA) terhére az NFM a pályázaton eredményesen szereplő pályázók számára 2013-ban 270 millió forintot biztosít.

A támogatott pályázatok várható száma: 4-6 db.

A pályázatok benyújtása 2014. január 15-ig lehetséges.

A pályázati felhívás, a pályázati útmutató, az általános szerződési feltételekre vonatkozó információ, és a pályaművek benyújtásához szükséges pályázati adatlap (kitöltő program) rendelkezésre áll az alábbi linken: http://magzrt.hu/hirek/magyar-indiai-ktia-dst-kfi-egyuttmukodesi-program-targyu-palyazati-kiiras

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!