Korábbi vizsgafelvétel az online feedback kitöltésért

2013. március 18.

Kedves Hallgatók!

A kötelező tárgyak feedback kérdőíveit kitöltőket egy nappal korábbi vizsgafelvételi lehetőséggel jutalmazzuk!

Ez azt jelenti, hogy azok a hallgatók, akik minden kötelező tantárgyhoz tartozó kérdőívet kitöltenek a határidőn belül, a következő szorgalmi időszakban nem az utolsó előtti szorgalmi hét vasárnapján, hanem egy nappal korábban, szombaton kezdhetik meg a vizsgafelvételt. A választható kurzusok, előadások és vizsgák értékelésére NINCS szükség a kedvezmény elnyeréséhez.  Ha passziválsz a következő félévben, az elnyert kedvezményed elveszik.

A kötelező tárgyakat értékelő kérdőívek a vizsgaidőszak utolsó napján jelennek meg a tantárgy COOSPACE színterében „Kötelező tantárgy értékelése – FEEDBACK – KORÁBBI VIZSGAFELVÉTELÉRT” néven. A kérdőívek kitöltésére a megjelenést követő második naptári hónap végéig van lehetőség (március 31. illetve augusztus 31.).

A kérdőívek TELJESEN ANONIMAK. A rendszer semmilyen formában NEM TÁROLJA, hogy ki, melyik kérdőívet töltötte ki, csak annyit, hogy kitöltött-e kérdőívet vagy sem. Még a RENDSZER FEJLESZTŐI SEM tudják összekapcsolni a kérdőívet a kitöltővel.

Konkrétan: A kérdőívek ebben a félévben június 28.-án fognak megjelenni „Kötelező tantárgy értékelése – FEEDBACK – KORÁBBI VIZSGAFELVÉTELÉRT” néven a tantárgy COOSPACE színterében. Augusztus 31.-ig lesz lehetőséged kitölteni azokat. Ha mindegyiket kitöltöd, akkor a 2013/14-es tanév őszi vizsgaidőszakának összeállításához egy nappal korábban elkezdheted a vizsgafelvételt.

Schlégl Ádám
Feedback Bizottság
adam.schlegl[at]aok.pte.hu
+36307211895

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!