Különleges Filmbemutató/PTE ÁOK Filmklub

2012. december 7.

Különleges filmbemutató – HIV-pozitív vendéggel

Utolsó alkalommal gyűltek össze ebben a szemeszterben a PTE ÁOK Filmklub vendégei 2012. november 28-án. A filmbemutatón most is világhírű alkotást tekinthetett meg a nagyérdemű, azonban az estet a vetítést megelőző beszélgetés tette igazán különlegessé.

A filmklubban ezúttal Jonathan Demme Philadelphia című filmje forgott, amelyben olyan világsztárok játékát csodálhattuk meg, mint Tom Hanks, Denzel Washington, Antonio Banderas és Jason Robards. Mielőtt elmerültünk a parádés szereposztás, a kiváló forgatókönyv, a szívbemarkoló zene miatt világhírűvé vált mű élvezetében, a szervezők a témához kapcsolódó beszélgetésre hívták a mozirajongókat.

A vetítés előtt egy órán át egy HIV-pozitív nagymama, Márta mesélt életéről a közönségnek. Nem monológ volt ez, hanem nagyon is interaktív fórum, a részvevők közhelyektől mentes, érdekes kérdéseket tettek fel a hölgynek, aki készségesen, lényegre törő pontossággal és egyedülálló őszinteséggel válaszolt a felvetésekre.

Bővebben:
http://pannonkronika.hu/hirek/kozelet/kulonleges-filmbemutato-hiv-pozitiv-vendeggel

Az ÁOK hallgatói és munkatársai nevében köszönjük Radánovics-Nagy Dániel és mindazok munkáját, akik a Filmklub szervezésében, lebonyolításában évek óta részt vesznek!

Dékáni Hivatal

 

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!