„Az év gyógyszerészhallgatója” Gyógyszerészi Gondozási Verseny 2012

2012. március 8.

Bíztatjuk idén is a pécsi gyógyszerészhallgatókat a felkészülésre és a nevezésre, hiszen tavaly mindkét pécsi indulónk nagyon szép eredménnyel szerepelt.

Legyél Te az Év Gyógyszerészhallgatója!

2012. április 14.-én rendezik meg második alkalommal az "Év Gyógyszerészhallgatója" országos gyógyszerészi gondozási versenyt Budapesten. A verseny során IV. és V. évfolyamos gyógyszerészhallgatóknak valós patikai szituációban kell a hozzájuk forduló, betegeket játszó színészeket megfelelő tanácsokkal és gyógyszerekkel ellátniuk.

IDE KATTINTVA NYÍLIK MEG A REGISZTRÁCIÓS FELÜLET!

A verseny idei témája: Cukorbetegség és lehetséges szövődményeinek farmoketerápiája.

Bíztatjuk idén is a pécsi gyógyszerészhallgatókat a felkészülésre és a nevezésre, hiszen tavaly mindkét pécsi indulónk nagyon szép eredménnyel szerepelt. Borza Erzsébet 3. helyezett lett, míg Dunaszegi Janka kommunikációs különdíjban részesült.

A PTE ÁOK Gyógyszerészeti Intézetének munkatársai örömmel állnak az érdeklődő IV. és V. évfolyamos hallgatók rendelkezésére, hogy egyéni-, illetve csoportos konzultációk keretében segítsék a felkészülést.

A versennyel és a konzultációs lehetőségekkel kapcsolatban kérem keressétek Fittler Andrást (andras.fittler@aok.pte.hu) és Miseta Ildikót (ildiko.miseta@aok.pte.hu).

Dokumentum(ok)

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!