Dobogón a PTE ÁOK

2011. február 15.

MarkMyProfessor.com oldal által készített felsőoktatási rangsor eredménye

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara a 3. legnépszerűbb intézmény az országban a MarkMyProfessor.com oldal által készített felsőoktatási rangsor szerint, amely több mint harmincezer, felsőoktatásban tanuló diák értékelése alapján született meg.

A MarkMyProfessor.com weboldal már közel egy éve egy teljesen újfajta értékelési lehetőséget biztosít a magyarországi diákság számára, akik az oldal segítségével tájékozódhatnak a felsőoktatási intézmények oktatóinak felkészültségéről, segítőkészségéről és előadásmódjáról. E három ismérv alapján jelentősen könnyebb főiskolát, egyetemet választani, miközben a már felsőoktatásban tanuló diákok is innen szerezhetnek a leggyorsabban jegyzeteket – írják közleményükben a weboldal üzemeltetői. Az oldal 2010-ben elnyerte a közösségi portál kategóriában az „Év honlapja” díjat is.

A most megjelent felsőoktatási intézményekről készített rangsor alapját a diákok értékelése adta. A listába való bekerülés feltételeként az adott felsőoktatási intézménynek legalább 10 pontozott tanárral kellett rendelkeznie, és minimum 50 értékeléssel. A sorrendet ezután a tanárok pontszáma határozta meg, amiből egyértelműen kiderült, a diákok szerint a Debreceni Egyetem Természettudományi Kara rendelkezett 2010-ben a legtöbb kiváló oktatóval. Utóbbi mellett a Nyíregyházi Főiskola Bölcsészettudományi és Művészeti Főiskolai Kara és a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara kapott helyet a dobogón.

Forrás:www.index.hu

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!