ÁOK-ETK Kari Fallabda Bajnokság

2010. október 21.

2010. október 26. kedd 22.00 – 02.00 óra között a Mecsek Fallabda Központban

A verseny rendezője: PTE OIG Testnevelés- és Sportközpont


A verseny helyszíne: Mecsek Fallabda Központ Pécs, Ybl Miklós út 10.
A verseny időpontja: 2010. október 26. kedd 22.00 – 02.00 óra

Résztvevők: Azok a PTE ÁOK-ETK hallgatók, akik a 2010/11 tanév első félévére beiratkoztak és jogviszonyban állnak az egyetemmel. A versenyre nevező ÁOK-ETK hallgatók 1 fő másik PTE karra járó hallgatót (barát, barátnő) is nevezhetnek, de meg kell felelni a leírt feltételeknek. Szerepelhetnek az ETK és az ÁOK dolgozói, oktatói is. A bajnokságra nevező első 32 fő jelentkezését tudjuk elfogadni.

A bajnokság rendszere: Megfelelő létszámú jelentkezés esetén külön női és férfi kategóriákat indítunk. A versenyzők létszámától függően csoporton belüli körmérkőzések, vagy kieséses rendszerű sorsolást készítünk.

Nevezés: Nevezni 2010. október 25. hétfő 24.00 óráig lehet Alchihabi Rolandnál telefonon (30/8947832), vagy e-mailen (al-chihabi@hotmail.com). Ha nem telik meg a nevezési lista (32 fő), akkor helyszíni nevezést is elfogadunk. Nevezési díj nincs!

Díjazás: Minden résztvevő déligyümölcs díjazásban részesül. A bajnok serleget, az első három helyezett érmet kap.

Versenyszabályok: A mérkőzések két nyert játszmáig tartanak. Egy játszma 15 pontig tart. Két pont különbséget el kell érni a játszmagyőzelemhez. Holtverseny esetén a több nyert játszma, ha az is egyenlő, akkor a játszmákon belül több szerzett pont dönt.

Egyéb: A bajnokság ideje alatt jacuzzi és szauna térítésmentesen használható a versenyzők számára.

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!