Köztársasági Ösztöndíj

2010. június 4.

„Köztársasági ösztöndíj” a 2010/2011. tanévre

 PÁLYÁZATI HIRDETMÉNY

„Köztársasági ösztöndíj” a 2010/2011. tanévre

Karunkon azok a jelen (2009/2010-es) tanévben nem végzős, nappali tagozatos hallgatók pályázhatnak köztársasági ösztöndíjra, akiknek az előző tanév mindkét félévében a súlyozott tanulmányi átlaga legalább jeles (4.5 vagy annál jobb) volt és legalább 55 kreditpontot - ebből legalább 45 kreditpontot kötelező tantárgyból - gyűjtöttek, továbbá akik a Tudományos Diákkörben, szakmai területen kimagasló munkát végeztek, illetve kiemelkedő közéleti tevékenységet fejtettek ki. A köztársasági ösztöndíj egy tanév időtartamra, 10 hónapra szól.

A pályázati kérelmeket az oktatási miniszternek címezve, az ÁOK Tanulmányi Hivatalba kell benyújtani 2010. július 5-én 12 óráig, a Hivatal honlapjáról letölthető űrlapon, a megfelelő mellékletekkel, igazolásokkal együtt.

A pályázatok rangsorát a Kari Pályázati és Ösztöndíj Bizottság 2010. július 7-én alakítja ki. A hallgatók a rangsort, valamint saját pályázatuk értékelését 2010. július 9-től tekinthetik meg a Tanulmányi Hivatalban, és az esetleges, az ÁOK dékánjának címzett fellebbezéseket is ide kell benyújtani legkésőbb 2010. július 16-ig. A végleges döntés eredménye 2010. július 22-től a Tanulmányi Hivatalban ismerhető meg.

Dr. Karádi Zoltán
a Pályázati és Ösztöndíj Bizottság
elnöke

A pályázat mellékletei (a pályázati űrlap, a kari menetrend, az OKM tájékoztató és a rangsorolási szempontok) a Tanulmányi Hivatal Hirdetmények menüpontjánál tölthetőek le.

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!