Sikeres előadások a pécsi onkoteam rendszerről és a palliatív ellátásról

2020. január 23.

Az „Egészségügyi ellátórendszer szakmai, módszertani fejlesztése” című, a Semmelweis Tudományegyetem Egészségügyi Menedzserképző Központja által meghirdetett EFOP-pályázat keretein belül 2019 novemberében dr. Csikós Ágnes főorvos, az Alapellátási Intézet igazgatója, dr. Mangel László professzor, az Onkoterápiás Intézet vezetője, és Lukács Miklós diplomás hospice szakápoló tartottak előadásokat országszerte (Zalaegerszeg, Budapest, Debrecen, Szeged) a pécsi kétlépcsős onkoteam rendszerről, a palliatív betegellátásról, valamint a palliatív mobilteam működéséről, a „Jógyakorlatok a biztonságosabb ellátásért” alprogram részeként.

A hallgatók között voltak orvosok, szakdolgozók, és megjelentek az egészségügyi menedzsment képviselői is. Az előadásokat komoly érdeklődés övezte, számtalan kérdés fogalmazódott meg, és igazolódott, hogy példaértékű a pécsi onkológiai és palliatív ellátórendszer működése.

2020 januárjában Budapesten, az értékelő megbeszélésen sok pozitív méltatás hangzott el az előadások szakmai tartalmáról és az előadók felkészültségéről, amit 9,96-os pontszámmal díjaztak. Ez a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központja felé is dicsérő visszajelzés.

A pályázat részeként 2020 februárjában a szervezők további előadásokat terveznek Budapesten és Pécsett.

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!