Nyári véradó kampány

2019. július 5.

A Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat kiemelt feladatának tekinti a zökkenőmentes vérellátás megszervezését, ami a nyári hónapokban még nehezebb feladat. A rendszeres véradók közül is sokan elutaznak, a nyaralás miatt pedig csökken az önkéntesek száma, holott naponta 1600-1800 véradóra lenne szükség.

A Magyar Vöröskereszt az Országos Vérellátó Szolgálattal együtt ezért egy nyári promócióval igyekszik felhívni a figyelmet a segítségadásra, "Neked egy óra, három embernek az élet" elnevezésű kampányával, ami július elsejétől szeptember elsejéig tart.

Azok, akik vért adnak, egy személyes köszönőkártyát kapnak, amin egy egyedi kód is található. Amennyiben feltöltik a kártyán szereplő kódot a www.voroskereszt.hu/veradasnyar oldalra, értékes heti nyereményekre pályázhatnak, ha pedig a véradásuk tényét is megosztják a Facebookon, egyszerre két sorsolásban is részt vesznek. A kampány végén pedig további fődíjak nyerhetők majd.

A Magyar Vöröskereszt és az OVSZ munkatársai több programon is jelen lesznek a nyár folyamán, így többek között az EFOTT Fesztiválon, a Művészetek Völgyében, és a FEZEN Fesztiválon is.

Forrás:

voroskereszt.hu

Véradások Pécsen 2019. július 8 - 14. között:

  • Pécs, Tesco Áruház (Makay u. 5.) - július 9. 16:00-18:00
  • Pécsi Regionális Vérellátó Központ, Pécs, Pacsirta u. 3 - Állandó véradási lehetőség (hétfő, csütörtök: 8:00 -17:00; kedd, szerda, péntek: 8.00 - 15.00)
Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!