A téli vizsgaidőszakban éjfélig tart nyitva a Tudásközpont

2018. november 26.

Az idei, téli vizsgaidőszakban, december 3-a és január 20-a között ismét meghosszabbított nyitva tartással várja az Egyetemi Könyvár és Tudásközpont az esti és éjszakai tanulást választó hallgatókat.

Az előző, 2017/18-as tanév téli vizsgaidőszakának 43 napja alatt 4861 hallgató tanult reggel 8 óra és éjfél között a Tudásközpontban. A legtöbb látogató december 12-én érkezett, ezen a napon a hosszabbított nyitva tartás alatt 175-en vették igénybe a PTE Hallgatói Önkormányzatának kezdeményezésére és a könyvtárosok munkája révén megvalósult akciót, ami lassan hagyománnyá válik.

A hosszabbított nyitva tartás első felében, reggel 8 és este 8 óra között a szokott rend szerint lehet majd igénybe venni a hagyományos könyvtári szolgáltatásokat, vagyis be lehet iratkozni, lehet kölcsönözni, előjegyezni, személyesen hosszabbítást kérni, könyvet visszaadni, könyvtárközi kölcsönzést igényelni, raktári kérést indítani, vagy szaktájékoztatásért a könyvtárosokhoz fordulni.

Este 8 órától a második emeleten lesz lehetőség tanulásra az olvasóteremben, a tanulófülkékben, illetve a közösségi tanulóban.

A parkoló felőli, déli bejárat zárva lesz, ezért az olvasók a főbejárati forgóajtót tudják majd használni.

Forrás: 

PTE

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!