Magyar-izraeli ipari kutatás-fejlesztési együttműködési pályázat

2018. augusztus 24.

2018-2.1.16-TÉT-IL

A pályázati felhívás célja a hazai partnerek támogatása olyan magyar-izraeli együttműködésben megvalósuló KFI projektekben, amelyek eredményeként új vagy továbbfejlesztett, piacorientált termékek és szolgáltatások jönnek létre.

A pályázat benyújtása

A támogatási kérelmet a palyazat.gov.hu oldalon keresztül elérhető Pályázati e-ügyintézés felületen történő bejelentkezést követően, online pályázati kitöltőprogrammal kell elkészíteni. A nyilatkozat papír alapú példányát – ha azt nem minősített elektronikus aláírással látták el – az NKFI Hivatalnak postai úton is meg kell küldeni, az elektronikus benyújtást követően legkésőbb 3 napon belül. A pályázatok benyújtása a pályázati kitöltőprogram élesítésétől 2018. október 10. 14 óráig lehetséges.

A pályázati felhívás célja

A pályázati felhívás célja a hazai partnerek támogatása olyan magyar-izraeli együttműködésben megvalósuló KFI projektekben, amelyek eredményeként új vagy továbbfejlesztett, piacorientált termékek és szolgáltatások jönnek létre. A pályázatot azonos szakmai-tudományos tartalommal kell mind a magyar, mind az izraeli partnernek saját országában benyújtani. Egyoldalúan benyújtott pályázatok nem fogadhatók el. A kutatás magas színvonalának biztosítása érdekében a projektek résztvevői saját országukban csak akkor kapják meg a támogatást, ha a másik ország finanszírozó szervezete is a támogatás mellett döntött.

Az igényelhető támogatás mértéke

Az NKFI Hivatal a pályázat célkitűzéseihez a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap terhére összesen 310 millió forint keretösszeget biztosít. Pályázónként 20-70 millió forint közötti vissza nem térítendő támogatás igényelhető, a rendelkezésre álló forrás erejéig. A támogatás intenzitása a projekt jellegétől és a pályázói körtől függően változik.

Pályázati felhívás tovbbi részletei

https://nkfih.gov.hu/palyazoknak/nkfi-alap/magyar-izraeli-ipari-kf-egyuttmukodes/2018-2116-tet-il

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!