Feedback Riportok

2018. április 18.

Tisztelt Oktató!  

 

Az elmúlt két évben a Feedback Bizottság folyamatosan dolgozik a Neptunt üzemeltető SDA Kft-vel azon, hogy az ÁOK feedback eredményeket megfelelő formában tudjuk publikálni Önöknek. Bár a végleges verzió még várat magára, a fejlesztés eljutott abba a fázisba, hogy egy alapvető információkat tartalmazó riportot publikálhatunk az oktatók részére, megtörve ezzel a – Feedback Bizottság önhibáján kívül létrejött – hosszú hallgatást.

 

A riportokat a rendszer 2018. 04. 18. - 24. között folyamatosan fogja létrehozni. Ezeket a Neptun Információk menüjében a Hallgatói véleményezés alatt találhatja majd meg, oktatott kurzusonként (kérjük, figyeljen a megfelelő félév kiválasztására).

 

Felhívjuk a figyelmét, hogy a rendszer a Neptunban található adatok alapján hozza létre a riportokat. Amennyiben az adatok nem korrektek Önre vonatkozóan, ez úgy állhatott elő, hogy az adatbázist nem aktualizálták megfelelően a szemeszter elején. Ilyen tipikus problémák lehetnek pl., hogy nem találja az Ön által oktatott kurzust, vagy olyanokat is lát a nevéhez rendelve, amiket nem is oktatott, esetleg a válaszok száma nem áll összhangban a kurzus létszámával stb. Kérjük, hogy ezekben az esetekben vegye fel a kapcsolatot a tantárgyfelelőssel vagy az intézeti adminisztrátorral, és közösen nézzék át a rendszer bemenő adatait, megelőzve ezzel a következő szemeszterre vonatkozó helytelen feltöltést. Sajnos a rosszul feltöltött adatok alapján készült riportokat nem áll módunkban utólagosan semmilyen formában módosítani.

 

A riportok megjelenését követő 2 héten belül, az oldal alján található gombokkal szükséges nyilatkoznia arról, hogy hozzájárul-e az eredmény publikálásához a hallgatók számára. Abban az esetben, ha 2018. május 2-ig nem nyilatkozik, az eredmények automatikusan nyilvánosságra kerülnek.

 

Tisztelettel felhívjuk a figyelmét, hogy az oktatói előmenetelhez szükséges feedback igazolások kiadása során csak ezen adatokra tudunk támaszkodni, így kiemelten fontos, hogy a Neptunban a bemenő adatoknál valós információk szerepeljenek. Ezek ellenőrzése az egyes oktatók, tantárgyfelelősök, illetve a velük együttműködő adminisztrátorok, azaz mindannyiunk közös felelőssége!

 

Tájékoztatjuk, hogy a Neptun rendszerben történő mérés mellett a dékáni vezetés megbízásából egy saját applikáció fejlesztését is elkezdtük, hogy a Neptun bizonyos funkcióit kiválthassuk, elősegítve ezzel az oktatói munkáról történő naprakészebb visszajelzést.

 

Üdvözlettel,

 

Dr. Füzesi Zsuzsanna                                                                        Dr. Schlégl Ádám

elnök                                                                                                 titkár

Feedback Bizottság                                                                          Feedback Bizottság

 

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!