PTE Innovációs Nap - Transzdiszciplináris Kutatások Intézet különdíja

2018. április 16.

Csak elindulni nehéz, szokták mondani…

…de nem lehetetlen, hangzik aztán néhány bátorító szó is.

Van egy innovatív ötleted? Kutató vagy és az elért eredmények a fiókodban porosodnak? Kreatív személyiséged még senki nem fedezte fel? Megmutatnád magad a nagyvilágnak? Vagy egyszerűen csak inspirálódnál mások ötletei hallatán?

Akkor gyere el a május 7-i Innovációs Napunkra, ahol számos előadást hallgathatsz meg, megnézheted, hogy mások hogyan indultak el a piacra lépés rögös útján és meddig jutottak. Mérd fel, hogy Te hol tartasz és milyen segítségre van szükséged az elinduláshoz. Nem baj, ha te még egy lépést sem tettél, hiszen mi azért leszünk ott, hogy segítsünk Neked az ötletmegvalósításban. Az iránymutatás ez esetben a mi feladatunk lesz és örömmel támogatunk abban, hogy egyszer Te is vállalkozó légy.

Ha úgy érzed a fejedben megszületett koncepció csak egy lökésre vár és esetleg azt is tudod, hogy az igény is megvan rá a piacon, akkor ne habozz! Küld el nekünk egy oldal terjedelemben, tömören, hogy mit fundáltál ki és szerinted ki vagy kik segíthetnek neked abban, hogy termék- vagy szolgáltatás ötleted valósággá váljon és esetleg még pénzt is hozzon a jövőben.

Vedd fel az innovátor köpenyed és mutatkozz be nekünk május 7-én a Zsolnay Negyed E78 Kemencés Galériájában, az Inspirációs Poszter Szekció keretei között egy benyújtott poszter (az ötletet/projektet összefoglaló egy oldalas anyag) formájában. (A rendezvényen történő részvétel minden pályázó számára kötelező.)

Az eseményen hozzád hasonló startupperek valamint ötletekre éhes cégvezetők, vállalkozók, mentorok várnak Rád! Lehetőséged nyílik innovációs ötleted szakmai megvitatására, validálására és mentori tanácsadásban történő részvételre.

Az ÁOK Transzdiszciplináris Kutatások Intézete a legígéretesebbnek talált ötletet bruttó 150. 000 forint értékű különdíjban is részesíti.*

Jelentkezni és az ötleted tömör kivonatát itt tudod feltölteni: http://inspiration.pte.hu/

A poszter elektronikus formájának benyújtási határideje: 2018. április 24.
A jelen felhívás mellékletét képező jogi nyilatkozatot kitöltve és aláírva mellékelned szükséges a jelentkezésed mellé.

A PTE Innovációs Nap keretében 2018. május 7-én 13.45 órai kezdettel ünnepélyes keretek közt a Zsolnay Negyedben E78 Panorámateremben.

*Figyelem! Multidiszciplináris ötleted most még nagyobb eséllyel indul a különdíjunkért!

További információ

dr. Liber Noémi
e-mail:liber.noemi@pte.hu
mobil: 30/553 47 54

Dokumentum(ok)

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!