PTE ÁOK Családi nap a MECSEXTRÉM Parkban

2024. április 15.

Kedves Kollégák! 

 

Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani az alábbi programlehetőséget: 

 

PTE ÁOK CSALÁDI NAP A MECSEXTRÉM  PARKBAN

2024. április 27. (szombat)

INFORMÁCIÓK:

  • 09.45 - 10.00, találkozás a Mecsextrém Park bejárata előtt
  • 10.00 – 10.30, köszöntés, általános tájékoztató, karszalagok átvétele,
  • 12.30 – 13.30 étkezés a Tapsifüles étteremben
  • 16.50 programzárás.

A programon való részvétel a létszámkorlát betöltéséig ingyenes. 40 gyermek, és 15 felnőtt részvételét áll módunkban támogatni! A helyeket a jelentkezés sorrendjében töltjük fel. 3 - 18 éves gyermekek jelentkezését várjuk! Belépőjegyük korlátlanul tartalmazza: Erdei bob, Alpesi kötélpályák (gyerek, junior és felnőtt pályák), Tiroli csúszópályák (junior és felnőtt pályák), Hófánk csúszdák (2 db egyenes versenypálya és 1 db parabolikus ívű pálya), Mászófal, X-Jump - gumiköteles ugráló, Rodeó bika, 3D karika, Lőszimulátor, Emeletes-beltéri játszóház és az Udvari játszótér (kalandvár, ugráló asztalok, kötélpiramis, ping pong, lábbal hajtós kerékpárok, petanque pálya, mezítlábas ösvény, hinták, csúszdák, homokozó) használatát.

A MECSEXTRÉM PARK SZOLGÁLTATÁSÁNAK IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÉS HÁZIREND az alábbi linkén érhető el: http://www.mecsextrem.hu/hazirend

 

Kérjük Önöket, amennyiben jelentkezésük ellenére nem tudnak részt venni a programon, úgy azt, haladéktalanul jelezzék a roland.teczely@aok.pte.hu email-címen, hogy fel tudjuk kínálni a megüresedett helyet másoknak!

A program ingyenes de regisztráció szükséges: 

 

További információ. Téczely Roland PTE ÁOK Testnevelés- és Mozgásközpont, roland.teczely@aok.pte.hu